Меню
Your Cart

За Нас

Модна къща Дидро отваря врати през 2005 година, като оттогава до сега марката се отличава с нестандартен стил, новаторски акценти и завладяваща енергия от цветове и внушения.

Създател и дизайнер на марката е чаровната Диана Кънева. Тя създава бунтарски и запомнящ се стил в унисон с времето на промените, в което живеем. Колекциите и по модни дефилета у нас носят в себе си младежки дух, сила и чувственост в идеални пропорции.

Творческата работа на Диана е подвластна на детската и мечта да твори красота, енергия, виталност, чрез създаване на неповторими образци.
Нейните дрехи с бутиково и авангардно звучене, съдържат автентична история, пропита със загадъчна романтика. За Диана Кънева модата е калейдоскоп от емоционалните контрасти на човешката душа, както и един разказ за любовта и преживяванията на вътрешния ангел.

Дизайнерката създава артистични бутикови дрехи в заедност с клиента, което става чрез новаторско зареждащо сътрудничество. Заповядайте да се потопим в модния фонтан на марката Дидро, обагряща ни в красота и финес. Споделете мечтата си как искате да изглеждате и Диана ще я пресъздаде с любов, душа и сърце!